/Global/Bilder/555x278/ktk.jpg

KTK- Kvinnor, teknik & klimat

- ett kunskapslyft

Bookmark and Share

Information

Tid: 2017.04.26, klockan 18:30 - 20:30

Plats: ABF - Sandvikens folketshus, Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken (cX-kartan)

Typ av evenemang: Föreläsning och seminarier

Arrangör: ABF - Studiefrämjandet - Energirådgivning, 026-24 04 87

KTK- Kvinnor, teknik & klimat

Vi vill stärka kvinnor och tjejer!

Under 2017 kommer projektet Kvinnor, Teknik & Klimat stärka kvinnor och tjejer i Hofors, i Ockelbo och Sandvken inom teknik, energi och klimat. Projektet drivs av energi- och
klimatrådgivningen på Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning (VGS) tillsammans med
studieförbunden ABF och Studiefrämjandet. Vi anordnar föreläsningar, ledarutbildning och
studiecirklar.

Ledarutbildning!

Vad du får
Vi erbjuder dig en kostnadsfri utbildning i personlig utveckling och ledarskap som även innehåller teoripass om klimat, värmesystem, transporter och solenergi. Utbildningen består av fyra träffar, varav tre är nu i vår och en är i höst som uppstart och återsamling inför studiecirklarna.

Vad du "betalar''
Det kostar inget att gå ledarutbildningen, utan det bjuder projektet på. Din motprestation är istället att under hösten leda en studiecirkel där du och dina cirkeldeltagare fördjupar er i ett ämne som ni själva väljer inom energi, teknik och klimat. Ingen ersättning utgår då för cirkelledarna.

Om studiecirklar
Innehållet i cirklarna fyller ni tillsammans men du som ledare ansvarar för rapportering till studieförbunden. Du förväntas alltså inte kunna ämnet helt innan och du behöver inte föreläsa eller lära ut till de övriga deltagarna. Ni lär er tillsammans under cirkelns gång, men självklart är du välkommen att dela med dig av den kunskap du fått till dig! Du har stöd av studieförbunden och energirådgivningen under hela processen.
I en studiecirkel behöver minst tre personer, tex du själv och två väninnor, träffas minst tre gånger. När dessa träffar är och hur många träffar ni vill ha (tre eller fler), det bestämmer ni helt själva. Totalt är det sju träffar fördelat under april-oktober i år.

Sök evenemang i Ockelbo

Relaterade evenemang

Fler liknande evenemang

Tipsa om evenemang!

Till formuläret