Avdelare
Sidhuvud bilder
Sidhuvud rubrik
FÖRETAGARFRUKOST HOS XL BYGG 7 FEBRUARI
Välkommen att anmäla dig till årets första Företagarfrukost. Denna gång hälsas vi välkomna till XL Bygg på Jon Jonsvägen 1, torsdag 7 februari kl 8. En del i Företagardialogen och ett tillfälle att träffas "kommunen" och företagare. Det blir kaffe/te och macka. Läs mer i Företagskalender och hoppas vi syns där!
FÖRBÄTTRA FÖRETAGSKLIMATET
Som vi tidigare informerat om så har Ockelbo kommun tillsammans med Sandviken och Hofors och den gemensamma nämnden Västra Gästriklands Samhällsbyggnad(VGS) genomfört SKL:s utbildning "Förenkla - helt enkelt". Detta för att utveckla kommunens kontakter med näringslivet genom bra samarbete internt och större förståelse för företagens behov. Oavsett vad man jobbar med inom kommunen så har de flesta kontakt med företagare på ett eller annat sätt. Ockelbo redovisade sin handlingsplan i form av en film. Här kan du läsa om utbildningen och se filmen.
OMBYGGNADEN AV CENTRUMHUSET
Nu är äntligen ombyggnaden av centrumhuset igång. Den sker i två etapper. Del ett är bibliotek och Välkomstcenter där man i dagarna ska bila bort 50-60 ton betong! Det är den ena bankvalvsväggen som rivs för att ge ny yta till en barnavdelning på biblioteket. Det blir en öppning från biblioteket in till nya cafélokalen. Etapp två blir då caféet flyttat till nya lokalen. Därefter byggs nya entrépartier och lokaler om i gallerian. Bygget beräknas vara klart i juni. Läs mer här.
Företagskalender
Företagsdialog
Mimmi och Henrik
ockelbo.se/foretagare
Avdelare