Avdelare
Sidhuvud bilder
Sidhuvud rubrik
FÖRETAGARE DELAR MED SIG AV ERFARENHETER
Anmäl er till Företagskväll, som blir på Missionskyrkan tisdag 28 maj kl 18:30. Företagare och arbetsmarknadsenheten berättar om vikten att ta emot praktikanter. Det blir mingel och tillfälle att få veta mer av Berendsen, Mattes Bröd och Pärlans bygghantverk som delar med sig av sina erfarenheter. Det bjuds på kaffe/te och macka - anmäl er senast 23 maj genom att mejla Marie Sjöberg.
Läs mer i Företagskalendern
KURS I SJÄLVLEDARSKAP
Regionala projektet Qlivet erbjuder kostnadsfri kurs till företagande kvinnor. Utbildningsdagen är den 12 juni i Gävle och det finns 48 platser, så först till kvarn gäller. Se bifogad PDF för mer info och anmälan. Kursen tar bland annat upp: *Motivation – vill, villighet, vinst.
*Självkänsla, självförtroende, självtillit.
*Immunförsvar mot stress för ett hållbart arbetsliv.
FÖRETAGSKLIMAT: ENKÄTUNDERSÖKNING
Svenskt Näringslivs enkätundersökning presenteras tisdag 21 maj kl 9. Besök hemsidan www.foretagsklimat.se för att ta del av enkätresultatet. Själva rankingen presenteras till hösten.

Du kanske har anmält dig till dialoglunchen på Wij Trädgårdar nu på onsdag - hoppas vi träffas där!? Svenskt Näringsliv bjuder på lunch och pratar företagsklimat - vi tittar på enkätsvaren då. Sista anmälningsdag är passerad, men kontakta regionchef Lotta Petterson så kanske du får plats. 
Företagskalender
Företagsdialog
Mimmi och Henrik
ockelbo.se/foretagare
Avdelare