Affärsutveckling

Ta ditt företag till nästa steg! Digitala kurser våren 2022

Ta ditt företag till nästa steg - gå Affärsutveckling

VILL DU UTVECKLA DITT FÖRETAG? Då har du möjlighet att gå en utbildning i affärsutveckling. Utbildningen är gratis och omfattar totalt sex tillfällen. Varje tillfälle är tre timmar och kommer under våren 2022 genomföras digitalt. Utbildningen är för dig som bor i Gävleborgs län eller Älvkarleby kommun.

Utbildningen bygger på en kvalitetssäkrad process som ger dig de förutsättningar och verktyg som du behöver för att lyckas med din verksamhetsutveckling. Som deltagare vägleds du såväl i grupp som individuellt. En viktigt del i utbildningen är Lean Business affärplaneringsplattform. Det är en metodik i affärsutveckling som bygger på modern forskning inom entreprenörskap. Exempel på kursinnehåll, introduktion, syfte och resurser, din affärsidé, affärsmodell, mål och uppgifter, ekonomiska prognoser.

Innan utbildningens avslut får du även rådgivning i vilka stödfunktioner och nätverk som kan stötta dig i ditt fortsatta företagande. Du har fortsatt fri tillgång till entreprenörsplattformen efter utbildningen.

I vår erbjuds dessa fyra kurstillfällen:

INSTÄLLT! 16 februari-23 mars, måndagar kl 18-21

28 februari - 4 april , onsdagar kl 18-21

Anmäl dig här

16 mars - 20 april, onsdagar kl 18-21

Anmäl dig här

21 maj - 26 maj, torsdagar DAGTID kl 13-16

Anmäl dig här

Anmälningarna är bindande och eventuell avbokning måste ske senast två dagar innan utbildningen startar. I annat fall kan en avgift komma att tas ut.

Utbildningen bygger på ett samarbete mellan Region Gävleborg, Gävleborg läns kommuner, Älvkarleby kommun samt Folkuniversitet. Utbildningen finansieras av Region Gävleborg och utbildningsansvarig är Folkuniversitetet. Information om kurserna finns även på Region Gävleborgs hemsida.

Uppgifterna du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning. 
Informationen samlas in av Region Gävleborgs nämnder. Den eller de nämnder som hanterar dina personuppgifter är personuppgiftsansvariga. Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter finner du på www.regiongavleborg.se/dataskydd

Har du frågor kring utbildningen eller andra företagarfrågor, funderingar kan du alltid kontakta Henrik eller Mimmi på näringslivsenheten.