Illustration av distanssamtal

Nu kan du få rådgivning på distans om bygglov och avlopp

Har du planer på att anlägga avlopp, bygga nytt eller bygga till? Du har möjlighet att boka tid med bygglovshandläggare och miljöinspektör för att få hjälp på vägen.

Under rådande omständigheter har vi ställt om årets öppethus till rådgivning på distans där du har möjlighet att boka rådgivning med en handläggare som kontaktar dig via telefon eller videochatt.

Vi svarar på era frågor om bygglov och enskilt avlopp. För fastigheter i Sandvikens kommun kan vi dessutom svara på fastighetsbildningsfrågor.

Du kan boka tid onsdag den 25 november samt torsdag 26 november mellan klockan 16:00 till 19:00. Boka tid för rådgivning via Medborgarservice telefon: 026- 24 00 00 eller via länken nedan. Mer information om hur bokningen går till hittar du via bokningstjänsten.

Boka rådgivning -  öppnas på annan webbplats

Boka din tid senast 25 november.

För komplett bygglovsansökan inlämnad mellan 1 november till sista februari är avgiften 20% lägre, läs mer om vintertaxa -  öppnas på annan webbplats

Du kan dessutom alltid kontakta Medborgarservice som svarar direkt på dina frågor och vid behov skickas dem vidare till våra handläggare som återkopplar till dig.

Använd bilden nedan för nyheten alternativ något bra som ni har.

Länk till vintertaxa nyhet för respektive:

Ockelbo: https://www.ockelbo.se/Invanare/Bygga-bo-och-miljo/Bygglov--tomter/Lagre-avgift-for-byggarenden-under-vintersasong/ -  öppnas på annan webbplats

Hofors: https://hofors.se/nyheter/2020-10-30-lagre-avgift-for-byggarenden-under-vintersasong.html -  öppnas på annan webbplats