Fototävling med Friluftslivets år 2021

Vinn fina priser varje månad

Nu kör vi en fototävling på Instagram där du varje månad kan vinna ett tovat sittunderlag och i slutet av året koras årets vinnarfotograf som belönas med en läderryggsäck! 

Se nu till att ta med dig din systemkamera, mobiltelefon eller en gammal analog kamera, för att ta dig ut i naturen och fånga friluftsögonblick. Tack vare Föreningsalliansen och Ockelbo kommun har vi flera fina priser att dela ut.

Varje månad, med start i mars, kan du vinna tovade sittunderlag från Liwi Form i Ockelbo. Perfekt att ha med sig ut på sina äventyr. Eftersom tävlingen egentligen skulle ha startat i januari så finns det tre sittunderlag att tävla om i mars!

tovat sittunderlag

Årets vinnarfoto vinner något alldeles extra. En läderryggsäck från Tjäder Läder i Jädraås.

ryggsäck

Hur du deltar

Ta ett foto, gärna något som symboliserar månadens tema, tagga fotot med #luftenärfriiockelbo och ladda upp på Instagram. Kom ihåg att du behöver ha en offentlig profil, alltså inte privat, så att vi kan se dina nytagna bilder. 

Juryn som består av Lena Hammarlund från Föreningsalliansen Ockelbo, Håkan Alkberg, fritidsindentent Ockelbo kommun och Simon Lundström, kommunikatör Ockelbo kommun utser en vinnare i slutet av varje månad. Då kommer vi även kontakta vinnaren så att vi kan få uppgifter, men även för att få ta del av originalfotot som vi vill kunna använda i andra sammanhang. 

Kom ihåg att juryn föredrar om bilderna symboliserar månadens tema, och att det är så naturligt och oredigerat som möjligt.

Tävlingsvillkor

  • Du som tävlar måste vara bosatt i Sverige och över 18 år, annars krävs målsmans godkännande.
  • Bilderna ska vara tagna inom Ockelbo kommun.
  • Fotot du skickar in ska du ha tagit själv.
  • Har du med andra personer i bilden? Då behöver du ha deras samtycke.
  • Du ansvarar själv för att din bild inte bryter mot några lagar och regler.
  • Ockelbo kommun förbehåller sig rätten att använda bilderna i kommunikationssyfte som rör friluftsliv och naturarbete.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad av Instagram eller något annat företag.

Vinnare publiceras på Instagram - ockelbo_a_place_to_flourish