Destination Ockelbo avtäcktes under digital företagarfrukost

Destination Ockelbo avtäcktes under företagarfrukost

Företagare träffas digitalt

Varje månad bjuder Ockelbo kommun in till en företagsträff. Nu när vi inte kan träffas på vanligt sätt blir det digitalt. Vid varje möte får ett företag berätta om sin verksamhet.  Den här gången, 21 januari, var det Destination Ockelbo, gänget som driver de komersiella delarna på Wij Trädgårdars tur!

Destination Ockelbo tog förra året över de komersiella delarna på Wij Trädgårdar i Ockelbo. De har en restaurang, boende, trädgårdsbutik och en massa annat. Ambitionen är att sätta Ockelbo kommun på turistkartan och få fler att upptäcka våra natur och landsbygd.

- Vi jobbar för att vara ett trevligt ställe året runt och inte bara på sommaren, säger Marika Hansson, som står bakom bolaget tillsammans med sin syster Katarina Hansson.

Ny hemsida

Under företagarträffen visade Katarina Hansson upp Destination Ockelbos nya hemsida, som ständigt fylls på med nya grejer. 

- Vi vill att besökare ska komma hit, övernatta och äta i restaurangen och när tiderna är bättre anordna fler konferenser. Ambitionen är att människor ska samlas på Wij Trädgårdar, säger hon och tillägger att det är tufft just nu i branschen.

- Det är mycket lågsäsong på grund av pandemin, så vi passar på att kompetensutveckla oss under den här perioden. Vi längtar tills vi kan träffas igen och att ni kan få vara med på det vi arrangerar, säger Katarina.

destinations ockelbos hemsida

Här presenterades hemsidan

Raggsocka Inn

En annan nyhet var det nya boendet Raggsockan Inn, med 14 rum som förhoppningsvis ska vara klart i mars. I anslutning kommer även tre platser för husbillar finnas. 

Skärmdump från teamsmöte på företagare

Så här ser det ut när man får träffas digitalt!

Nästa företagarträff den 18 februari

Klockan åtta på morgonen den 18 februari är det dags för nästa träff. Då får du följa med Ockelbo Drilling Tools och vd:n Conny Uppman som ska berätta mer om sin verksamhet. 

Du som är företagare kan anmäla dig genom att mejla naringsliv@ockelbo.se

Kontaktinformation

 • Simon Lundström
  Kommunikatör
  Södra Åsgatan 30D
  816 30 Ockelbo
  0297-555 51
  070-414 14 17