Anders B Lundh och Patrik Jonsson

Ny VD utsedd i Ockelbogårdar

Bilden ovanför: Anders B Lundh till vänster och Patrik Jonsson till höger

Styrelsen för Ockelbogårdar AB har utsett Anders B Lundh till vd i bolaget. Han tillträder tjänsten i januari 2022.

Anders B Lundh har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen där han arbetat med förvaltning och utveckling av fastigheter både i den privata- och i den offentliga sektorn.

Anders har bland annat haft olika chefsroller inom Skandia Fastigheter och Atrium Ljungberg. Han har varit kommersiell fastighetschef inom Swedavia-koncernen och han har varit VD för Uppsala Kommuns Fastighets AB.

Anders B Lundh är civilekonom från Uppsala universitet.

- Vi vill vidareutveckla bolaget utifrån ett nytänkande kring hur vi möter marknaden och blir än mer attraktiva som bostadsbolag. Anders B Lundh med sin långa erfarenhet från fastighetsbranschen blir en utmärkt person att leda det arbetet och vi är mycket glada att Anders ansluter till bolaget, säger Patrik Jonsson (s), styrelseordförande i Ockelbogårdar AB.

- Att få möjlighet att arbeta med en social, ekonomisk och miljömässigt hållbar utveckling i Ockelbo känns mycket inspirerande. Ockelbogårdar är ett fint bolag och jag ser verkligen fram emot att vara en del av bolagets resa framöver, säger tillträdande VD Anders B Lundh.

Ockelbogårdar AB är ett allmännyttigt bostadsbolag helägt av Ockelbo kommun. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar hyresbostäder och kommersiella lokaler i Ockelbo kommun.

Ockelbogårdar AB omsätter 65 miljoner kronor och har 30 anställda.

VD-rekryteringen har gjorts i samarbete med Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering.

För mer information:

Patrik Jonsson (S), styrelseordförande

Telefon: 073-316 11 67

2021-10-18