2 läkare, allmänspecialister, sökes till Ockelbo Din Hälsocentral

2 läkare, allmänspecialister, sökes till Ockelbo Din Hälsocentral

Du som är färdig specialist och vill arbeta på en lite mindre vårdenhet där alla känner varandra och där teamarbetet kan vidareutvecklas till ett stimulerande samarbete där alla gör det dom är bäst på
En hälsocentral som ligger så pass långt från akutsjukhuset att man ofta i första hand söker hit vid sjukdom och olyckshändelser.

Vi verkar på en enhet som ligger i en naturskön och barnvänlig kommun nära skog och mark och ändå nära storstaden tack vare tågkommunikationer med 22 min till Gävle och 2 timmar till Stockholm.

Just nu har vårdenheten 2 fasta läkare med gedigen och lång erfarenhet som kan utgöra ett bra stöd initialt. Övrig läkarbemanning löses med timanställda läkare och hyrläkare som också är erfarna, men vi längtar efter ytterligare fasta läkare för en bättre tillgänglighet för våra kommuninvånare och en ökad kontinuitet i vårdkontakterna!

Har du en vän, kollega inom samma yrke som du vill arbeta tillsammans med? Låter detta intressant? Titta in på kommunens hemsida www.ockelbo.se för att se var du skulle kunna bosätta dig.

Kom hit och besök oss och se hur fint man kan ha det!

Välkommen till Ockelbo Din Hälsocentral!

Kontaktinformation

 • Simon Lundström
  Kommunikatör
  Södra Åsgatan 30D
  816 30 Ockelbo
  0297-555 51
  070-414 14 17