Är du Ockelbogårdars nya ”ansikte utåt”?

Är du Ockelbogårdars nya ”ansikte utåt”?

- Flera intressanta lediga jobb just nu i Ockelbo

Det kommunala bostadsbolaget Ockelbogårdar söker just nu en ny bostadskonsult som ska arbeta med trygghet, sociala kontakter och bygga relationer i bostadsområdena.

Även Ockelbo kommun annonserar efter bland annat barn- och skolbibliotekarie, biståndshandläggare och stödpedagoger.

Målet med tjänsten som bokonsulent hos Ockelbogårdar är att öka tryggheten och säkerheten i bostadsområdena.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för att oriktiga hyresförhållanden utreds, hitta lösningar vid störningar och att vara behjälplig i de fall hyresgäster har betalningssvårigheter.

Ockelbogårdar söker en person som gärna får prata fler språk än svenska och engelska, som är van att arbeta självständigt och är nyfiken på nya utmaningar. Även IT-vana, erfarenhet från bostadsbranschen och utbildning inom ekonomi eller teknik är meriterande.

Ockelbogårdar förvaltar i dag cirka 700 lägenheter och 11 000 kvadratmeter lokaler i Ockelbo kommun. På bostadsbolaget arbetar i dag 26 anställda.

Sista ansökningsdag är på söndag 4 mars 2018.

Sök tjänsten här:

https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/19113-balkefors-ponsiluoma-ab-ockelbo-bokonsulent-till-ockelbogrdar/tracking/1066

På Ockelbo kommuns hemsida hittar du fler intressanta jobb som du kan söka! Kommunen söker just nu stödpedagoger, kontaktpersoner, en sjuksköterska, biståndshandläggare samt en barn- och skolbibliotekarie. Se annonser för dessa jobb här:

http://ockelbo.se/Invanare/Lediga-jobb-hubb/

 

2018-02-27

Sofia Wike

Kontaktinformation

 • Simon Lundström
  Kommunikatör
  Södra Åsgatan 30D
  816 30 Ockelbo
  0297-555 51
  070-414 14 17