Eva och Andreas tar över baren

- ska driva hotell och restaurangen i centrumhuset

Nu är det klart. Ockelboföretagaren Eva Persson och Andreas Jonsson tar över restaurangen och hotellet i centrumhuset.
Redan i slutet av november eller början december planerar duon att öppna restaurangen.

Sedan Ninjas stängde i somras har restaurangen och hotellet stått tomt i väntan på nya hyresgäster. Nu har kommunen gjort klart med Eva Persson och Andreas Jonsson som kommer att hyra både restaurangen och hotellet. De drev tillsammans matserveringen på torget under sommarmarknaden och har fått blodad tand och tror på sin satsning.

Hotellet planerar man att öppna direkt, inom de närmsta dagarna och i restaurangen hoppas man kunna servera mat från slutet av november eller början av december.
”Vi har många planer och nu när vi nyss fått tillgång till lokalerna ska vi mäta och se vad vi ska ta itu med”, berättar Andreas.

”Vi kan väl avslöja att det kommer bli en helt ny Oklahoma-look i lokalen” säger Eva och fortsätter ”Vad är mer Ockelbo än Ockelbo skoter! Det blir mycket jobb, men vi hoppas skapa en unik och trivsam restaurang.”

”Vi klurar fortfarande på vad restaurangen och hotellet ska heta. Spelar nog ingen roll vad vi bestämmer, utan jag tror det i folkmun är baren man säger”, säger Eva.

För övrigt kan nämnas att detta är ett nytt bolag och Evas andra företag rullar på som vanligt.

2019-10-08