Fritidsgård

Underground är fritidsgården som finns till för dig som är mellan 13-19 år gammal. Här kan du spela biljard, tv-spel, få hjälp med läxor eller bara hänga. Underground drivs av studieförbundet ABF.

Vi gör massor av olika aktiviteter så som biljard, FIFAspel, datorer, filmvisning, pingis, dart, kortspel och mycket mer. Utöver detta hjälper vi gärna till med läxläsning och andra skoluppgifter.

Under sommaren har vi oftast lite andra öppettider och åker också iväg för att hitta på roliga saker så som att spela paddel, bada i badhus, spela bowling eller hänga i Högbo Bruk som erbjuder en hel del utomhusaktiviteter. Håll utkik på våra sociala medier för uppdateringar och aktuell information.

Under loven passar vi också på att styra upp lite annat så som grill/pizzakvällar, tävlingar som tex 5-kamp eller pingisturnering och fototävlingar.

Vi vill verkligen att alla ska känna sig välkomna oavsett om man bara vill hänga en stund eller stanna hela kvällen med oss.

Vi erbjuder ungdomar i åldern 13-19 år att umgås på gården. Du som slutat årskurs 6 är välkommen från sommarlovets start.

Fritidsgården Underground finns i nedre delen av kulturstationen, Södra Åsgatan 10. Vi använder oss av ingången via innegården.

Öppettider

Måndag

16:00-21:00

Torsdag

16:00-21:00

Fredag

16:00-22:00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Vad var det du letade efter?
Publicerad: | Senast uppdaterad:

Du kanske också är intresserad av

Det finns inga evenemang för närvarande