Näringslivet i Ockelbo

Näringslivsenhetens uppgift är att med rådgivning och service bistå företagsamheten i kommunen. Vårt mål är att skapa goda förutsättningar för ett Ockelbo med livskraftiga företag och god tillväxt.

I vår kommun finns omkring 800 olika företag som tillsammans erbjuder ett rikt utbud och bildar ett dynamiskt näringsliv.
I Ockelbo finns en god förmåga att samarbeta och tillsammans hitta lösningar, vilket även är syftet med de nätverk och företagsföreningar som finns i kommunen.

Företagsregister

För att söka bland företag i Ockelbo kommun finns två register, Update System och UC. Uppdatering av registren sker kontinuerligt.

Företagsbrev

Genom att prenumerera på vårt företagsbrev får du information om händelser och evenemang i Ockelbo kommun och regionen, samt tips på utbildningar, seminarier och annat som är aktuellt för näringsliv och företagande. För att ta del av våra företagsbrev kan du själv registrera dig genom att lägga till dina uppgifter i Update Systems register via länken ovan, eller kontakta oss på näringslivsenheten.

Företagskalender

I vår företagskalender lägger vi upp datum och tider för olika händelser som kan vara av intresse för företagare, så som företagarfrukostar, näringslivsråd och liknande. Du hittar vår företagskalender på startsidan för Näringsliv.

Företagsbesök

Vi på Näringslivsenheten besöker gärna ditt företag för att få veta mer om verksamheten och vad som är aktuellt hos er. Företagsbesök är en viktig del i vårt arbete för att skapa en god dialog och få bättre inblick i hur det är att driva företag i Ockelbo.

Som en del i vårt arbete med företagsbesök har vi startat "Nyfiken på företag i Ockelbo". Upplägget handlar om att Näringslivsenheten och representanter från kommunledningen besöker ett företag, som vid besökets slut berättar vilket företag de vill veta mer om, vilket blir vårt nästa företagsbesök. Bland våra nyheter kommer du kunna läsa om alla våra besök i "Nyfiken på företag i Ockelbo".

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Vad var det du letade efter?
Publicerad: | Senast uppdaterad:

Kontakta oss

Vid funderingar kring företagande och näringsliv, stort som smått, tveka inte att kontakta oss.

Malin Rosén och Mimmi Ekström 
NäringslivschefMimmi Ekström
070-160 41 04
NäringslivsutvecklareMalin Rosén
070-414 14 43
Näringslivsenheten

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Vad var det du letade efter?
Publicerad: | Senast uppdaterad: