Omsorg & stöd
Datum

Vi söker sommarvikarier till vård- och omsorg

Nu söker vi sommarvikarier till hemtjänsten, särskilt boende Bysjöstrand, och till LSS och socialpsykiatrin.

Mia Brolin, Sara Eriksson och Per Rydkvist i en uppdelad bild

Din uppgift hos oss är att ge våra brukare och medborgare en trygg och god omvårdnad, stöd i det dagliga livet samt en stimulerande fritid. Vi söker personal till tre olika enheter: Hemtjänsten, särskilt boende Bysjöstrand och inom LSS och socialpsykiatrin.

Hemtjänst

Arbetar du inom hemtjänsten möter du människor i sina egna hem, du arbetar ofta självständigt. Här kommer du hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter, ledsagning till läkare/samhällsbesök och vissa hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån brukarnas individuella behov. I ditt arbete kan även vardagliga sysslor som att städa, tvätta och handla ingå.

Särskilt boende Bysjöstrand

På äldreboendet möter du äldre människor i behov av vård- och omsorg, du arbetar tillsammans med dina kollegor i mindre gruppvård. Här kommer du att hjälpa brukarna med bland annat personlig omsorg såsom hygien, måltider samt sociala aktiviteter. Du kommer också medverka vid social dokumentation och ha kontakt med anhöriga vid behov.

LSS och socialpsykiatri

Här arbetar du med personer i olika åldrar som behöver olika mycket hjälp och stöttning i vardagen. Det kan bland annat handla om stöd med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter och social samvaro. Praktiska uppgifter som till exempel matlagning och hushållsarbete kan också förekomma. Arbetet kan ibland vara utmanande vilket kräver att du är trygg i dig själv. Du kommer också medverka vid social dokumentation och ha kontakt med anhöriga vid behov.

Se och hör mer i filmen där personalen i de olika verksamheterna berättar hur det kan vara att jobba med vård- och omsorg i Ockelbo kommun.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Vad var det du letade efter?
Publicerad: | Senast uppdaterad:

Du kanske också är intressad av

Det finns inga nyheter för närvarande